Als je geen verbinding tussen de Apple Watch app en de iPhone kan maken zijn er twee zaken van belang:

1. Er kan geen verbinding tussen de iPhone en de Apple Watch gemaakt worden als er beta versies van iOS gebruikt worden.
  2. Soms lukt het niet om de verbinding tussen ThermoSmart app op de iPhone en de ThermoSmart app op de Apple Watch tot stand te brengen. De oplossing is om uit- en weer in te loggen op de ThermoSmart app op de iPhone. Daarna kan de verbinding op de Watch tot stand gebracht worden.