Bij Android kan je met een instelling de lettergrote aanpassen voor alle apps. Als je een andere lettergrote kiest dan standaard ontstaat er in de ThermoSmart app een probleem:

De tijdsaanduiding, in de weergave waar je uitzonderingen op de standaard week aanmaakt, klopt niet meer. In bijgaande afbeelding is de tijd (rechts boven) 11:29. De indicator over de standaard week geeft echter ongeveer 12:45 aan.

De oplossing is om bij de optie "weergave" van Android, de lettergrootte op "normaal" te zetten.