Soms kan het gebeuren dat je Wifi-verbinding even wegvalt door een verstoord signaal. Je ziet dan een wit knipperende led op je ThermoSmart en in de portal/app verschijnt een treurige uil met de tekst "de wifi-verbinding is verbroken".

Je kunt de verbinding dan het snelst herstellen door je ThermoSmart stroomloos te maken.

Dat kan door de thermostaat even van de muurplaat te klikken en daarna weer terug te plaatsen.

Zodra de ThermoSmart weer stroom heeft moet je je hand van het apparaat halen en weglaten totdat de knoppen niet meer oplichten.

De wifi-verbinding zal zich nu herstellen.