De instellingen van de thermostaat kun je op elk moment zien, aanpassen, pauzeren of opnieuw starten. De ThermoSmart bedien je gemakkelijk thuis op de woonkamerthermostaat en op afstand via de webportal of gratis app. Deze drie verschillende interfaces werken perfect met elkaar samen dankzij het unieke ontwikkelde communicatieprotocol van ThermoSmart. Zo bedien je de thermostaat binnen één huishouden:

• met meerdere gebruikers
  • via verschillende smartphones
  • via verschillende online computers

De gratis apps voor de iPhone en iPad zijn in de App store te downloaden.

De gratis app om een Android device te bedienen download je in Google Play.