Iedere keer inloggen op app is lastig, maar dat kan handiger. Je moet inloggen omdat de instellingen van je ThermoSmart privé zijn en dat willen we graag zo houden. Daarom moet je bij de app voor je smartphone inloggen met je paswoord en gebruikersnaam.

Alle smartphones zijn echter zo in te stellen dat je paswoord en gebruikersnaam onthouden worden.

B.v.:

• iPhone: instellingen -> Safari -> Formulieren -> Naam/wachtwoord inschakelen