Als ThermoSmart onverhoopt stopt te bestaan, stopt ook de server voor de thermostaten. Dat betekent dat je ThermoSmart onbruikbaar wordt. Terecht maken veel mensen zich daarover zorgen.

We onderzoeken actief wat we kunnen doen om gebruikers te verzekeren van een on-onderbroken service. Een mogelijke  oplossing is het aangaan van een zgn. Escrow-overeenkomst. Een andere mogelijkheid is het oprichten van een stichting. Op dit moment hebben we nog geen overeenkomst getekend.

Tot die tijd moet je vertrouwen op ons woord. Wij (David, Elmar, Hans en Kodjo) werken al 3 jaar hard aan dit project. De succesvolle crowd funding actie op One Planet Crowd heeft ons de verzekering gegeven dat er vraag is naar ons product. Nu ons project zijn hoogtepunt bereikt (namelijk uitleveren naar klanten) zijn we meer dan 100% gemotiveerd om ThermoSmart tot een langdurig succes te maken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat we binnen afzienbare tijd failliet gaan!