Ja, je gegevens zijn veilig. We hebben hier veel aandacht aan besteed. Er zijn twee mogelijke verbindingen die voor kwaadwillende interessant kunnen zijn:

1. De verbinding tussen de ThermoSmart en de database.
  2. De verbinding tussen de database en de portal.

Beide verbindingen gaan over het internet en we versleutelen alle gegevens met sterke encryptie-algoritmen. Het is letterlijk onmogelijk om deze verbindingen te kraken. Financiële en andere instellingen vertrouwen op deze algoritmen elke dag. Wij zijn geen uitzondering!

Alles valt of staat met de sterkte van het wachtwoord dat je als gebruiker kiest. Zolang dat wachtwoord geheim is, zijn je gegevens veilig. De wachtwoorden worden versleuteld opgeslagen in ons systeem. Het is raadzaam om sterke wachtwoorden (dus leestekens, cijfers en letters door elkaar gebruiken) te kiezen en ze van tijd tot tijd te veranderen.

Het nadeel van al deze versleutelde data is dat wij je nooit je wachtwoord kunnen geven als je dat vergeet. In dat geval moet je altijd een nieuw wachtwoord aanmaken.