De ThermoSmart is helemaal vastgelopen en je kan er niks meer mee. Symptoom:

1. De thermostaat start steeds opnieuw op.
  2. De knoppen reageren niet.
  3. Een reset is niet mogelijk

De thermostaat loopt in dit geval vast bij het verbinden met het Wifi netwerk. De oplossing is om je eigen WiFi netwerk tijdelijk uit te zetten. Dit doe je door de modem/router tijdelijk spanningsloos te maken. Daarna zal de thermostaat niet vastlopen en is het mogelijk om een Wifi reset te doen.

Om de Wifi van de ThermoSmart te resetten druk je drie seconden op de restknoop onderop de thermostaat tot er "Reset Wifi" op het display komt. Daarna kan je je modem/router weer van spanning voorzien en je Thermosmart online brengen.