Onderstaande is geldig voor OpenTherm Intergas CV-ketels

Als je een Intergas ketel hebt en er geen buitenvoeler (buitenthermometer gekoppeld aan de ketel) is gemonteerd, zal de ThermoSmart een verkeerde buitentemperatuur kunnen rapporteren. Dit komt door een fout in de software van Intergas die door ons niet te ondervangen is.

Een oplossing is om een buitenvoeler te installeren. Dan heb je meteen een lokaal gemeten buitentemperatuur op het display van je ThermoSmart.