Start a new topic

TS aansluiten op bedraad netwerk (ethernet)

Wanneer komt er een TS die niet met wifi werkt, maar direct op het ethernet aangesloten kan worden? Ethernet dus met een DHCP-server: TS ophangen, draadje naar de ketel, ethernet erop en direct klaar. Geen gepruts meer met wifi..!!!


Ik ben benieuwd.


Groeten,

Jan


Ondersteuning van hardware blijft lastig. Las zonet ook de 5GhZ Wifi vraag en zou met bovenstaande oplossing niet relevant zijn.

Mijn thermosmart zit aangesloten op een draad (naar de ketel) en het aanleggen van een extra draad, of nog beter, een vervangende draad en alles over UTP zou dan een optie zijn.

Maar dan mag je hele ontwep omgegooid moeten worden.

Suggestie: Modulaire opbouw van je netwerkcomponent waarbij deze 'eenvoudig' gewisseld kan worden naar de beheofte. Dus een 2. 4GhZ Wifi omzettenaar 5GHz of UTP zou dan relatief eenvoudig zijn,

Deze versie zal er helaas niet komen. Een van de redenen is dat gebruikers daarvoor een extra kabel moeten trekken van de router naar de plek waar de ThermoSmart opgehangen wordt. Dit is minder gebruiksvriendelijk. Bij iedereen staat de router weer op een andere plek. Daarnaast zal een extra aansluiting ook ruimte innemen wat een invloed heeft op het fysieke formaat van de ThermoSmart. Wij voorzien bovendien dat in de toekomst een draadverbinding steeds meer vervangen zal worden door een draadloze verbinding.

 

Login or Signup to post a comment