Start a new topic

Domoticz Thermosmart account gegevens

Beste medegebruikers,

Ik probeer mijn Thermosmart te koppelen aan Domoticz.

Daarvoor is een naam, usernaam en paswrd. nodig.


Ik heb echt alles geprobeerd en gecombineerd;

Apaaraat id, login-naam, login-email etc.

Ik blijf in de LOG van de Domoticz de fout krijgen dat usernaam en password niet zou kloppen.


Heeft iemand de oplossing ??


2 people have this problem

Beste medegebruikers, Ik heb hier het zelfde probleem Gaarne advies

Goede morgen,


Gebruik hetzelfde emailadres en pw wat je ook op de thermosmart zelf gebruikt. Heb zelf wel gemerkt dat het emailadres ook hoofdlettergevoelig is/kan zijn , gebruik dus precies hetzelfde.

image


Geweldig, heel erg bedankt. Het werkt nu eindelijk !
Bij mij werkt het vanaf het begin goed echter de laatste 2 maanden merk ik dat er in de logging van domoticz regelmatig een inlog error naar thermosmart staat. Het gevolg hiervan is dat als er op dat moment een script voor de thermosmart wordt uitgevoerd deze dan niet werkt. Ik heb bv een script lopen dat als de tuindeur open gaat de thermosmart op stand by wordt gezet. Ervaren jullie hetzelfde probleem?

Hier hetzelfde probleem helaas. Check username / password. Weet zeker dat dit correct is ingevuld. in de hardware lijst bij type staat: Thermosmart Thermostat version unidfined (Setup). Heeft iemand toevallig een oplossing?

Ook hier zelfde probleem.

Zelfs nieuw wachtwoord aangevraagd en ingesteld, maar werkt niet.

Is er van de één op de andere dag mee gestopt.


Enig idee wat de oplossing kan zijn ?

 

Ik wil ook wel weten hoe we dit in orde krijgen, ik ben bezig aan een nieuwe installatie maar krijg het niet voor elkaar.


Ik krijg telkens de melding username/password niet juist. Ik heb al alle mogelijkheden met en zonder hoofdletter geprobeerd...

Geen idee of het door een update van Domoticz of ThermoSmart komt, maar het werkt nu out-of-the-box!

 

Sinds gister geen contact meer met de TS via Domoticz gehad (RP3). Het inloggen op Domoticz wilde niet meer lukken. Het inloggen op de portal gaat prima en werkt. Van alles geprobeerd zoals wachtwoord gewijzigd (zonder tekens dit keer). Ik kwam er ook achter dat als je een paswoordmanager gebruikt er soms een spatie achter het e-mailadres staat waardoor inloggen niet wil. Maar inloggen op Domoticz wil nog steeds niet. Snel op een andere RP3 Domoticz geïnstalleerd en het inloggen ging direct. Een fout in de Domoticz installatie dus. Ik ga proberen of ik dit kan oplossen.

1 person likes this

De oplossing is simpel. Inloggen in my.thermosmart.nl, en daar je wachtwoord aanpassen. Dan in Domoticz de boel aanpassen en het zou weer moeten werken.

Bianco, klinkt goed maar werkt (helaas) niet.1 person likes this

So, abandon ware?

Het werkt gewoon zonder problemen.. alleen als je een ingewikkeld wachtwoord gebruikt met verschillende tekens (symbolen, leestekens,...) werkt het niet. Ik heb nu een wachtwoord ingesteld met alleen cijfers en letters maar lang genoeg, en de koppeling met Domoticz werkt nu wel! Verder lijkt de ThermoSmart wel geabandond ja, op de iPhone X is er nog altijd geen deftige app beschikbaar die fullscreen werkt...
Bij mij werkt domoticz prima met thermosmart
Login or Signup to post a comment