Start a new topic

Temperatuur en Tijd tegelijkertijd weergeven?

Display kan nu alleen of temp of tijd weergeven. De volgende versie zou allebei moeten kunnen. je kunt nog overwegen de ene waarde in een kleiner font de presenteren en dat je daar tussen kan wisselen. Dus temp groot en tijd klein of andersom.

9 people like this idea

Geweldig idee!
Dit zal ik erg graag willen, ik wilde dit idee net op het forum plaatsen.

Ik zou ook graag een leeg display kunnen kiezen. B.v. alleen zichtbaar bij aanraking.


@Stalenhoef: Dat kan door de helderheid van het display op 0% te zetten. Zodra je de TS aanraakt gaat de helderheid altijd naar 100%.


1 person likes this
Mooie oplossing ik heb dat niet bij de gebruiksaanwijzing gezien.
We zitten op de zelfde lijn om inderdaad de temperatuur bovenaan in een groter lettertype te tonen en daaronder de tijd en datum.

Zou het niet interessant zijn als we zelf het display nog wat meer konden wijzigen. Zelfs in de stand 25% is de helderheid veel te hoog. En het rood is irritant aanwezig. Kan toch niet zo heel moeilijk zijn.

Ik kan in de kennisbank ook niet vinden welke symbolen er vertoond worden. Het enige symbool is het huisje voor de pauzestand, dat genoemd wordt. Misschien zijn er niet meer??


Is hier al eens naar gekeken. Ik vind het een mooie optie als je inderdaad tijd en temperatuur in een oogopslag zou kunnen zien.

Ik heb genoeg klokken in de buurt van mijn ThermoSmart V3 hangen en heb dus niet per se een klokje nodig op de ThermoSmart, maar ik zou het wel een leuke toevoeging vinden om zowel de temperatuur als de tijd tegelijk in beeld te hebben. :-)

Login or Signup to post a comment