Start a new topic

Stilte?

Valt me op dat er al lange tijd niks gemeld wordt door gebruikers/ontwikkelaars. Is thermosmart een stille dood aan het sterven? Zou jammer zijn. Had hoge verwachtingen...

/kick
Kunnen de ontwikkelaars van ThermoSmart hun klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen? Behoudens dan de commerciële ontwikkelingen zoals uitrol naar het buitenland?

Er zijn toch aardig wat manco's/onvolledigheden met ThermoSmart en Apps die zouden moeten samenwerken maar dat niet goed doen. Net zoals dat de instelmogelijkheden van de thermostaat toch ook wel erg beperkt zijn (zoals o.a. langere aanwarmtijden, waar al vaker over gepost is door zowel gebruikers als door medewerkers van ThermoSmart).

Een slimme thermostaat is in mijn beleving wel iets meer dan enkel een appje om de temperatuur op afstand te kunnen verhogen of verlagen.

 


1 person likes this

We hebben afgelopen week nieuwe firmware getest. Ik verwacht dat we die deze week uitrollen. Dan sturen we ook een email met een update.

heb gezien dat de nieuwe firmware op mijn thermometer geinstalleerd is maar ik heb nog geen mail ontvangen met een update?!

Hoe kan je dan zien dat de nieuwe firmware is geinstalleerd? 

dan moet je de thermostaat even loshalen van de muur en weer vastklikken dan zie je dat de versienummer veranderd is dus dan ook dat de nieuwe firmware erop staat dus

versienummer is bij mij nu: 30020011

Jammer dat TS niet met een update komt :P

IK heb die versie ook, maar nu is de vraag...is dat de nieuwe versie? 

ja want voorheen had ik versie: 20140999 

Als we er nu nog achter kunnen komen wat de nieuwe functionaliteiten zijn dan hoeft TS ook geen update meer te schrijven :P 

nou die heb ik tot nu toe nog niet kunnen vinden althans de website is niet veranderd dus wacht vol spanning op de mail die gaat komen.....

Heren,


Inderdaad hebben we de firmware ge-update. Dit is ondertussen bij iedereen het geval. Afhankelijk van de versie van de hardware zal je een ander nummer zien. In alle gevallen eindigt het nummer van de nieuwste firmware op "11". We hebben helaas nog geen tijd gevonden om een email rond te sturen. Ik wil jullie graag vertellen wat zo de verbeteringen zijn:


  • SmartShift (aanwarmvervroeging) is verlengd van 1 naar maximaal 3 uur.
  • SoftAccesPoint: Het is nu mogelijk om ook met Windows 10 en Android de ThermoSmart online te brengen. 
  • Verkeerde weergave van de buitentemperatuur is opgelost.
  • Verkeerde weergave van het schema is opgelost.
  • Bug in agenda-items is opgelost.
  • Interne wegpagina's zijn aangepast.
  • Frans, Duits en Engels toegevoegd (op basis van locatie).
  • Nauwkeurigere temperatuur meting waardoor de regeling beter werkt.
  • Errors (OpenTherm en ketel fouten) worden nu niet meer direct op het scherm getoond. Als er een foutmelding is zal de LED rood knipperen. De fout is dan opvraagbaar met de i-toets.


Daarnaast is de API uitgebreid. Dit heeft voor de gemiddelde gebruiker nu niet veel toegevoegde waarde maar zal in de toekomst zeker interessant blijken.

Bij mij nog geen update.

Nog steeds 20141000.

Hoi Rob,


Jij hebt als veteraan een al wat oudere TS. ThermoSmarts met hardware ID < IT02000 hebben nog geen update gehad. We hebben de pro bij de nieuwere modellen gelegd omdat dit een veel grotere groep is. Mij is beloofd dat ook de oudere modellen een FW update kunnen verwachten.

Login or Signup to post a comment