Start a new topic

my.thermosmart.nl en Thermosmart app niet bereikbaar

de site geeft een https error ("Your connection is not private") en op de app kan ik niet inloggen


is sit bekend en wordt er aan gewerkt?


3 people have this problem

Hier hetzelfde
en hier ook

 

Kan ook niet inloggen op de app. komt terug met ERROR

Hier ook... Zeer vervelend!

via internet kan ik normaal inloggen maar via de app "error" melding. 

Certificaat is verlopen. Tijd om naar een ander merk thermostaat om te gaan zien. Dit kan echt niet.

kan niet zien wat er staat want de bestand is te klein...waarom zouden we dan meteen maar naar een andere thermostaat uit moeten zien omdat een certificaat verlopen is???


Hier het zelfde morgen maar eens met thermosmart bellen het is vervelend maar kan altijd gebeuren jullie vergeten oom wel eens om iets te verlengen of op tezeggen. Gelukkig zitten er ook nog knopjes op de thermosmart
Tijd om de app te updaten... nog iOS 10 i.p.v. 11 . Hier ook de thermosmart is via de app niet te bereiken net nu het koud wordt.......

Het klopt inderdaad dat de Nederlandse website op dit moment niet bereikbaar is. We zijn bezig met een oplossing hiervoor. In de tussentijd raad ik aan de Engelse website te kiezen: http://my.thermosmart.com. Je kunt helaas ook niet inloggen via de app. Excuses voor het ongemak!

De verloopdatum van je certificaten hoort toch gewoon in de monitoring te zitten??
En de reden dat ik naar een andere thermostaat ga kijken? Alle beloofde innovatie ligt al tjden stil, TS is niet geïnteresseerd in Homekit support omdat daar te veel formulieren moeten worden ingevuld, en dan is dit gewoon de spreekwoordelijke druppel. Kijk hier op dit supportforum maar eens verder tussen alle suggesties, hoe oud zijn ze, hoe relevant zijn ze, wat is er gerealiseerd? Jammer hoor.

Zowel de app als de website werken weer. Bedankt voor het snelle oplossen.


Alles weer operationeel. Dank!
Login or Signup to post a comment